Дистанційне навчання 2024 р.

17.12.2024р.
47 група
Урок 55 Тема: Визначення якості готової продукції
https://www.google.com/search?sca_esv=9931d7f4e0845048&sxsrf=ADLYWIIyXxMI7t5lAvhpjnTQL0zbHS78Ug:1734427853125&q=%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F+%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96+%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%97+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97&udm=7&fbs=AEQNm0DeRu8nq6zo5eFbBUZ1pIamQ24lX_PUA8BOG1M8-DPO3XRHdZAQSXtRhFANnMcj-Z-VYsgm7i7L8NVwlVu8yiCpZKxvbwxDE4aR5YRquZimDlABZ3OyTdWReI6TAKF-gQWIWPV4sTBt21pU7x7sf9bEqpzK6oObuQl_XjGnxfquxZl4PdFM69ueDneo7--Vz7lKxjvXi0yXF4kpiIBnwIyBzwyif3ZCTKCbhL-euqiEZTMF5IkenzORjcGu4Z2PWL6Ne6_f&sa=X&ved=2ahUKEwisv8ugv66KAxWgUlUIHaP2JskQtKgLegQIFRAB&biw=1024&bih=657&dpr=1#fpstate=ive&vld=cid:04a2b9a1,vid:crVcIypBQdk,st:0 

Д.з переглянути відео

47 група 
Урок 56. Тема: Посуд для порцірнування та подавання страв.
Д.з переглянути відео, зробити конспект.

47 група
Урок 57. Тема: Оформлення страв та закуску.
 https://www.google.com/search?q=%D0%9E%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F+%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B2+%D1%82%D0%B0+%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BA%D1%83.&sca_esv=9931d7f4e0845048&biw=1024&bih=657&sxsrf=ADLYWILDzgijes72Ex3a0pNqFJLvOAkcSA%3A1734428283976&ei=e0ZhZ6qoO5ixwPAPo6va2QI&ved=0ahUKEwjq0YTuwK6KAxWYGBAIHaOVNisQ4dUDCBA&uact=5&oq=%D0%9E%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F+%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B2+%D1%82%D0%B0+%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BA%D1%83.&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiNNCe0YTQvtGA0LzQu9C10L3QvdGPINGB0YLRgNCw0LIg0YLQsCDQt9Cw0LrRg9GB0LrRgy4yBxAhGKABGAoyBxAhGKABGApItxpQ7Q1Y7Q1wAXgBkAEAmAGMAaABjAGqAQMwLjG4AQPIAQD4AQH4AQKYAgKgAsABqAIKwgIHECMYJxjqApgDGfEF-9EytMtVrC2SBwMxLjGgB6oF&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:974f1499,vid:laQ7zFlaxM4,st:0
Д.з переглянути відео

47 група
Урок 58. Тема: Значення страв з круп, бобових, макароних виробів у харчуванні людини.

47 група
Урок 59. Тема:Підготовка круп, бобових, макароних виробів до варіння.
Д.з  опрацювати № 9.2 

47 група
Урок 60. Тема: Технологія приготування каш, відпуск страв, вимого до якості.
Д.з  ст. 152 запистати технологічну картку рисової каши, пшоняну кашу 

47 група
Урок 61. Тема: Технологія приготувань страв з бобових, відпуск страв, вимоги до якості
Д.з  ст.154 записати технологічну карту запіканки з квасолі, свіжого сиру з морквою 

7 група 
Урок 18. Тема: Конкурентні переваги України на світових   ринках побутових товарів

16.12. 2024 р. 
47 група 
Урок 49-50. Тема: Технологія приготування котлетної маси з м'яса та напівфабрикатів 
Д.з приготувати котлети
 
Урок 51 Тема:Контрольна робота 

Урок 52 Тема: Значення теплової кулінарної обробки 
Д.з зробити конспект

Урок 53 Тема: Способи теплової кулінарної обробки
https://www.google.com/search?q=%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%B8+%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%97+%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%97+%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BA%D0%B8&sca_esv=6caab9b62c604d94&rlz=1C1GCEA_enUA1022UA1022&sxsrf=ADLYWIL0chIWw-84dDgDAAVF8ZX06SEpHg%3A1734335022032&ei=LtpfZ-DNAc-Lxc8Pxrun2Ao&ved=0ahUKEwjgnKO35auKAxXPRfEDHcbdCasQ4dUDCBA&uact=5&oq=%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%B8+%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%97+%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%97+%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BA%D0%B8&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiQ9Ch0L_QvtGB0L7QsdC4INGC0LXQv9C70L7QstC-0Zcg0LrRg9C70ZbQvdCw0YDQvdC-0Zcg0L7QsdGA0L7QsdC60LgyBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeMgYQABgWGB4yCBAAGIAEGKIESNMZUOITWOITcAF4AJABAJgBiAGgAYgBqgEDMC4xuAEDyAEA-AEB-AECmAICoAK7AagCD8ICBxAjGCcY6gLCAhQQABiABBjjBBi0AhjpBBjqAtgBAZgDJvEFBfcZkt8addC6BgYIARABGAGSBwMxLjGgB4AM&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:781a4ee9,vid:fK4dxWeDIUo,st:0


Урок 54 Тема: Харчові жири


Д.з зробити конспект

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Авторська публікація

Я класний керівник.